Gesztenyés finomság bűntudat nélkül 20 perc alatt.
A gesztenyemasszát kiolvasztottam és beletettem egy nagyobb tálba. Hozzáadtam az édesítőt, aromákat és kevés víz hozzáadásával jól összedolgoztam. Egy jól formázható, nem porózus, de nem is nedves masszát kaptam és kb. 0,5 cm vastag korongokat formáztam belőle, majd egy tálcára fektettem.
Ezután vízgőz felett (vigyázz, ne érjen bele a tál a vízbe) összeolvasztottam az apróra tört csokoládét a kókuszolajjal, édesítővel, vaníliával és beleöntöttem egy kisebb pohárba, amelyben egyenként megmártottam a korongok egyik felét, majd visszatettem a tálcára.
Miután az összes korongot belemártottam a csokiba (14 db lett), betettem tálcástul a hűtőbe kb. 1-2 órára, amíg a csoki megdermedt.
Azt hiszem kijelenthetem, hogy a várakozás volt a legnehezebb az egész műveletben, nem is sikerült megállnunk, hogy ne kóstoljunk bele. Mire a fotózásra került a sor, már csak a korongok fele maradt meg, szerintem ez mindent elárul…